| DE STRAIGHT-LINE LEADERSHIP METHODE

Straight-Line Leadership gaat hand in hand met de Inner Stance Group. Dit is ook niet gek als je weet dat de term Inner Stance uit het boek van de grondlegger van deze coaching methode komt. Al vanaf de start in 2014 wordt Straight-Line Leadership toegepast in de programma’s en worden alle franchisenemers actief gecoacht door coaches van Straight-Line Leadership Int. 

De Inner Stance Group heeft een exclusieve licentie en samenwerking met Straight-Line Leadership Int. voor het gebruik van de coaching methode in de fitness & health branche.  

Straight-Line Leadership International zet zich sinds 1986 in voor het ontwaken van leiderschap in Europa. Het is een organisatie die ondernemers en businessprofessionals helpt effectief leiderschap toe te passen, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak.  

De organisatie biedt mensen krachtige tools waarmee ze elk aspect van hun leven kunnen transformeren. Hiermee zijn ze in staat een positieve impact te maken op hun eigen leven, hun omgeving en de maatschappij waarin ze bestaan. 


Met het boek ‘Straight-Line Leadership’ creëerde Dusan Djukich een tijdloos meesterwerk dat leiders de gelegenheid biedt om verantwoordelijkheid te nemen en hun spel te spelen op een heel nieuw level.  

De kracht van Dusans boodschap ligt in de simpliciteit: de meest effectieve manier om daar te komen waar je moet zijn, is in een rechte lijn. 

SLL-Logo

DOWNLOAD HIER DE EERSTE 5 HOOFDSTUKKEN VAN HET BOEK.

SLL_Boek