“Je grootste verlies is de impact die je zou kunnen maken, maar niet maakt.”

Het is top om deel uit te maken van dit team. Ik ben 100% verantwoordelijk voor mijn eigen locatie èn we staan voor een gezamenlijk doel, hét verschil maken in de levens van mensen die met ons werken.  

Het heeft mij ontzettend veel gebracht, niet alleen zakelijk, maar ook vooral in mijn persoonlijke leven.  

Wil je afscheid nemen van een hobby en echt het verschil gaan maken? Dan moet je deze stap maken. Je hebt geen idee hoeveel impact dat maakt, voor jezelf én je cliënten.

-Agnes Vleugel, Inner Stance Hardinxveld

Hardinxveld
Stefan_Wolfis

"Personal Training kan een eenzaam beroep zijn. Dat is hier absoluut niet het geval!”

Als je ervoor kiest om deel uit te maken van dit team, dan zal je jezelf omringen met krachtige mensen.  

Dit waanzinnige team heeft commitment op groei en expansie. Zowel op persoonlijk vlak als in je business. Dit team weet één ding heel goed, je bent in staat om de lat consistent hoger te leggen.  

Personal Training kan soms een eenzaam beroep zijn. Dit is bij Inner Stance absoluut niet het geval.

Je sluit je aan bij een tof en betrokken team, die elkaar wekelijks spreken. Dit met maar één doel: Meer impact en resultaat!  

-Stefan Wolfis, Inner Stance IJsselstein

“Nu kan ik écht van waarde zijn voor mijn klanten.”

Ik wilde meer als Personal Trainer. Ik wilde mijzelf blijven uitdagen en doorontwikkelen. Als Personal Trainer wil je één ding en dat is resultaat behalen met je klanten en echt van waarde kunnen zijn.  

Met de programma’s van Inner Stance bied je een totaalpakket aan, waarmee ze op elk vlak in hun leven resultaat creëren. Dit in combinatie met de coaching en de Academy die je als eigenaar zelf krijgt, blijf je jezelf uitdagen en doorontwikkelen.

Door bij Inner Stance aan te sluiten ben ik persoonlijk en zakelijk een krachtiger persoon geworden en benut ik mijn volledige potentie. Zo ben ik écht van waarde voor mijn klanten.

-Peter de Gruyl, Inner Stance Amersfoort

Peter_De_Gruyl
Tommy_Eichelsheim

“Samen met het team blijf je innoveren en houd je elkaar scherp.”

Inner Stance heeft ervoor gezorgd dat ik mijn bedrijf naar een hoger level heb getild. Dit heeft in mijn eerste jaar als eigenaar gezorgd voor een omzetstijging van 60%.  

Daarnaast heeft de coaching mij als individu een krachtiger persoon gemaakt. Ik pak nu door en ben consequent bezig met het creëren van resultaat.  

Samen met het team blijf je innoveren en houd je elkaar constant scherp.

Ben je klaar met gewoon tevreden zijn en wil je nu echt impact gaan maken? Dan is dit het moment om de switch te maken. 

-Tommy Eichelsheim, Inner Stance Nijmegen