| HOE HET BEGON

Inner Stance is in 2014 opgericht door Tommy Kruizinga en Albert Elsenaar. Als beroepsprofessionals in de sportsector zagen zij hoe de markt met grote snelheid veranderde, waarbij kwaliteit steeds minder belangrijk leek te worden. Hier wilden zij verandering in brengen, door juist de focus te leggen op kwaliteit én resultaat. 

Toen zij in aanraking kwamen met Straight-Line Leadership, zagen zij het ultieme concept voor het creëren van een krachtig lichaam en krachtig leven. Ze kregen het exclusieve recht om in de fitness & health branche met deze methode te mogen werken, waarna ze direct aan de slag gingen. In Veenendaal werd de eerste vestiging geopend, waar nu tevens het hoofdkantoor is gevestigd.  

Vanwege de vraag vanuit de markt is in 2016 de Inner Stance franchiseformule gelanceerd, waarna er in hetzelfde jaar 5 vestigingen bij kwamen. Met deze formule maakt Inner Stance het mogelijk om als personal trainer, boutique fitness of sportschool een uniek concept uit te dragen, wat staat voor resultaat, kwaliteit, brutale eerlijkheid en persoonlijke aandacht.  

MEER OVER DE WERKWIJZE VAN INNER STANCE
Hoe-het-begon