| LOCATIES

ZIE DIRECT WAAR WIJ NOG OWNERS ZOEKEN

De eerste vestiging van Inner Stance is in 2014 geopend in Veenendaal. De bestaande studio’s bevinden zich in het midden van het land, met een uitschieter naar het noorden, zuiden en oosten. Daarnaast zijn we ook te vinden in België, Roeselare. Ons doel is om landelijke dekking te genereren in zowel Nederland als België (Vlaanderen).  

Elke vestiging werkt in een bepaald postcodegebied. In een grotere plaats of stad kan het dan ook goed zijn dat meerdere studio’s zich hier kunnen vestigen, elk in een eigen postcodegebied.  

Een gemiddelde Inner Stance vestiging beslaat ongeveer 200m2. Hier wordt circa 150m2 gebruikt voor training en 50m2 voor lounge en coaching. De meeste studio’s zijn te vinden aan de rand van de betreffende plaats, makkelijk te bereiken met de auto. Een zichtlocatie is uiteraard een pré, maar niet noodzakelijk.  

Het bepalen en vinden van de juiste locatie is onderdeel van de stappenprocedure, waarin je ondersteunt zal worden vanuit HQ.  

Landkaarten

WIJ ZOEKEN OWNERS IN:

 Rotterdam

 Den Haag

 Groningen

 Maastricht

 Etten-Leur

 Zwolle

 Breda  

Wil jij je in een andere plaats vestigen? Indien deze locatie nog beschikbaar is, bespreken we graag de mogelijkheden met je!

NEEM CONTACT OP