| PARTNERS

A-spelers werken met A-spelers. Vanuit onze visie, waarbij de klant centraal staat en alleen resultaat telt, hebben wij een perfecte match gevonden met Straight-Line Leadership Int., Overload Worldwide, Five Diamonds en Matrix Fitness.  

SLL-LOGO-WIT

Straight-Line Leadership Int. Straight-Line Leadership Int. is het moederbedrijf in Europa van de gelijknamige coaching methode van Dusan Djukich. Als franchisenemer start je een intensief traject om competent te worden als Performance Coach. Daarnaast word je wekelijks gecoacht door een gecertificeerd Straight-Line Coach, om het maximale uit je bedrijf te halen en verder te groeien als ondernemer. 

Bezoek website
Overload-logo-wit

Overload Worldwide™ Overload Worldwide™ is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut en is inmiddels de nieuwe standaard in de wereld van fysieke training. Overload Worldwide™ staat vooral bekend om het leveren van ongekende resultaten in zeer korte tijd. De brede kennis, de enorme veelzijdigheid en de unieke technieken die worden toegepast, sluiten naadloos aan op onze trainingsvisie. Samen met Overload hebben wij een opleidingsmodule samengesteld exclusief voor de Performance Trainers van Inner Stance, zodat wij ook in training één lijn trekken als het gaat om kwaliteit.  

Matrix-Logo-wit

Matrix Fitness Matrix is een toeleverancier van sport/fitness producten. Matrix staat erom bekend te werken met A+ spelers in de markt. Ze staan bekend om hun kwaliteit en service. Met Matrix Fitness hebben we een krachtige partner als het gaat om de inrichting van onze training studio’s.  

5Diamonds-logo-wit

Five Diamonds Waar fysiek resultaat centraal staat, kan een goede aanvulling op een gezond voedingspatroon niet ontbreken. Five Diamonds is een supplementen label wat zelf onderzoek en productie verzorgt, waarbij kwaliteit en resultaat het uitgangspunt is.